Welkom op de pagina van Esmé en Isa

Een super handig halsterhoofdstel van BioThane?!

Halsterhoofdstellen worden vaak gebruikt in de endurance, TREC etc., maar kun je ook heel goed gebruiken tijdens het springen, crossen en niet te vergeten, tijdens het buitenrijden.

Een hoofdstel is een halster waarvan de neus en het kopstuk zijn onderlegd met zwart foam. Aan de zijkant heb je speciale ringen waar je bitclips aan kunt klikken. Handig dus want het halster kun je al om doen wanneer je gaat poetsen en je paard de trailer op gaat. Eenmaal op locatie hoef je dan alleen nog maar de bitclips met bit aan het halster te klikken. 

Het halsterhoofdstel wordt geleverd inclusief zwarte bitclips. 

Let op: de fournituren zijn deels RVS. De niet RVS onderdelen zijn roestwerend. De messing kleur kan aan de binnenkant van de holnietjes na enige tijd verkleuren door het contact met zweet. 

Teugels van BioThane Beta met BioThane supergrip met noppen (16mm).  De Supergrip is BioThane, mat en afgewerkt met noppen voor extra grip. 

De Supergrip wordt geleverd in zwart 16mm en kun je combineren met een kleurtje (zie foto). Standaard afgewerkt met een clip in combinatie met een conway.

Let op: de fournituren zijn deels RVS. De niet RVS onderdelen zijn roestwerend. 

Trainingsshirts, geschikt voor iedere discipline in de paardensport. 

De shirts zijn gemaakt van 100% polyester en zijn ademend. De shirts zijn super licht; 110 gram! Het shirt heeft lange mouwen en wordt gepersonaliseerd met de naam van de ruiter op de ene mouw en de naam van het paard op de andere.. 

Maten: S, M, L, XL, XXL 

Kleur: zwart

Gewicht: 110 gram

De shirts vallen normaal, zoals een normale confectiemaat. 

Borsttuig E&I

€ 44,95

Borsttuig E&I

€ 44,95

Borsttuig van BioThane in 2 kleuren onderlegd met zwarte foam. Je kiest een kleur basis (zwart of bruin), de kleur van de gespen en vervolgens de kleur van de riempjes (zoals op de foto). 

Het borsttuig kan ook worden voorzien van een martingaalvork (niet standaard meegeleverd). 

Let op: de fournituren zijn deels RVS. De niet RVS onderdelen zijn roestwerend.