Shampoo & Body Bars

 

Heeeerlijk zijn ze, shampoo & body bars...

 

Ik ben altijd wel op zoek naar een manier om verspilling tegen te gaan om op die manier de natuur een beetje te helpen. Een bar kan daar al een prima steentje aan bijdragen want 1 bar staat gelijk aan 3! plastic flessen (uiteraard afhankelijk van het formaat van de fles ;)). 

 

Ik gebruik de bars nu zelf al een tijdje en ben echt fan. Het is een eerlijk product en ze zijn fijn te gebruiken. In het begin moet je er echt een beetje aan wennen, maar eenmaal gewend is het echt lekker. 

 

En omdat ik fan ben wilde ik ze graag opnemen in het assortiment, voor ons, als mens, maar stiekem ook een beetje voor de paarden*. Want een mooi natuurlijk product met toegevoegde kruiden zoals Lavendel en Tea Tree past natuurlijk perfect bij onze viervoeters. Zeker de Bars Lavendel en Tea Tree zijn echt super om te gebruiken. Lavendel werkt jeukstillend en Tea Tree is antibacterieel. 

 

De bars zijn Vegan en sommige varianten zijn palmolievrij. 

 

*het gebruik van de bars bij paarden en andere dieren is geheel op eigen risico daar de bars niet specifiek zijn gemaakt voor dieren. By Baukje kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld bij eventuele geleden schade.