Indicatie levertijd: 5-10 werkdagen

Let op: ik heb niet alle maten op voorraad. In sommige gevallen betekent dit dat ik jouw bestelde artikel moet bestellen en het iets langer duurt voor je jouw artikel in huis is. Is jouw bestelling een cadeau of heeft jouw bestelling spoed, stuur dan even een mail zodat ik kan aangeven wat de actuele levertijd is. 

Trainingsshirts, geschikt voor iedere discipline in de sport. 

De shirts zijn gemaakt van 100% polyester en zijn ademend. De shirts zijn super licht; 96 gram! Het shirt heeft korte mouwen en wordt gepersonaliseerd met een naam op de achterkant (maximaal 22 tekens). Een Nederlandse vlag behoort ook tot de mogelijkheden. 

Het lettertype van de tekst is Comic Sans. 

De shirts vallen normaal, zoals een normale confectiemaat. 

Sale!

Shirt - polyester - lange mouw

€ 23,95 € 14,95
Sale!

Shirt - polyester - lange mouw

€ 23,95 € 14,95

Trainingsshirts, geschikt voor iedere discipline in de paardensport. 

De shirts zijn gemaakt van 100% polyester en zijn ademend. De shirts zijn super licht; 110 gram! Het shirt heeft lange mouwen en wordt gepersonaliseerd met de naam van de ruiter op de ene mouw en de naam van het paard op de andere.. Een Nederlandse vlag bij de naam van de ruiter of een tekst/afbeelding op de achterkant hoort ook bij de mogelijkheden.

De shirts vallen normaal, zoals een normale confectiemaat. 

Trainingsshirt

€ 27,95

Trainingsshirt

€ 27,95

Trainingsshirts, geschikt voor iedere discipline in de paardensport. Kan gedragen worden onder een dressuurjasje, tijdens een endurancewedstrijd, onder je bodyprotector tijdens het crossen etc.. 

De shirts zijn gemaakt van polyester en elastan en zitten mooi aangesloten. Een mooie lange mouw met een duimgat, een opstaand kraagje met ritsje, reflectie voor en achter, ademend materiaal op de zij en gepersonaliseerd met de naam van de ruiter op de ene mouw en de naam van het paard op de andere..

Maten: S, M, L, XL, XXL 

Gewicht: 275 gram

Kleuren: zwart en wit. 

Let op: de shirts vallen een maat kleiner dan de normale confectiemaat en vallen aangesloten.