• Levertijd 2-21 werkdagen

By Baukje Ambassador

Bij het ontwikkelen van producten komt een hoop kijken. De look en feel moet er zijn, maar het moeten ook kwaliteitsproducten zijn waar je lang van kunt genieten. Natuurlijk test ik alle producten die ik maak zelf, want uiteindelijk ben ik zelf ook een gebruiker. Maar ik ben bevooroordeeld. Om die reden ging ik op zoek naar iemand die meerdere paarden heeft, meerdere producten uit mijn collectie dagelijks gebruikt, de producten wil testen, een visie heeft waar ik mezelf in kan vinden, actief is in de paardensport of actief is op een ander gebied in de paarden. 

En die Ambassador heb ik gevonden! 

Mag ik jullie voorstellen aan Michelle Schoutens....... 

Michelle runt een succesvolle kleinschalige fokkerij met Arabisch volbloeden en runt tegelijkertijd een opleidingscentrum voor paarden die getraind mogen worden; Aura's Sport Arabians. Ze doet dit samen met haar vriend Martin in het plaatsje Zuidveld. 

Michelle en ik hebben elkaar leren kennen omdat we een gemeenschappelijk liefde hebben voor het Arabische Volbloed en Endurance en toen we met elkaar in gesprek raakte kwamen we er ook nog achter dat we dezelfde manier van trainen hebben. Op dit moment is haar merrie Jet drachtig van de vader van mijn paard Silver Thaqib

Michelle test alle producten die in de shop komen, ze heeft naast paarden namelijk ook nog een hondje. Wij zijn overeengekomen dat ze een eerlijke terugkoppeling geeft over de producten, haar ervaringen etc.. Op deze pagina zal ik de ervaringen van Michelle dan ook delen. 

Hou de pagina van Michelle ook in de gaten want vaak kan ze producten die ze heeft getest en waar ze tevreden over is ook verloten. 

Wil je een keer een product zien, testen en woon je bij Michelle in de buurt? Dat kan! Neem hiervoor even contact op.