De levertijd bedraagt 5-10 werkdagen..

Trainingsshirt

€ 32,95

Trainingsshirt

€ 32,95

Trainingsshirts, geschikt voor iedere discipline in de paardensport. Kan gedragen worden onder een dressuurjasje, tijdens een endurancewedstrijd, onder je bodyprotector tijdens het crossen etc.. 

De shirts zijn gemaakt van polyester en elastan en zitten mooi aangesloten. Een mooie lange mouw met een duimgat, een opstaand kraagje met ritsje, reflectie voor en achter, ademend materiaal op de zij en gepersonaliseerd met de naam van de ruiter op de ene mouw en de naam van het paard op de andere..

Maten: S, M, L, XL, XXL 

Gewicht: 275 gram

Kleuren: zwart, wit, roze, geel (fluor) 

Let op: de shirts vallen een maat kleiner dan de normale confectiemaat. 

Trainingsshirts, geschikt voor iedere discipline in de paardensport. 

De shirts zijn gemaakt van 100% polyester en zijn ademend. De shirts zijn super licht; 96 gram! Het shirt heeft korte mouwen en wordt gepersonaliseerd met de naam van paard op de achterkant en ruiter klein op de voorkant (of andersom). Een Nederlandse vlag bij de naam behoort ook tot de mogelijkheden. 

Maten: S, M, L, XL, XXL 

Gewicht: 96 gram

Kleuren: zwart, wit, royal blue, navy, rood en groen.

De shirts vallen normaal, zoals een normale confectiemaat. 

Trainingsshirts, geschikt voor iedere discipline in de paardensport. 

De shirts zijn gemaakt van 100% polyester en zijn ademend. De shirts zijn super licht; 110 gram! Het shirt heeft lange mouwen en wordt gepersonaliseerd met de naam van de ruiter op de ene mouw en de naam van het paard op de andere.. Een Nederlandse vlag bij de naam van de ruiter of een tekst/afbeelding op de achterkant hoort ook bij de mogelijkheden.

Maten: S, M, L, XL, XXL 

Gewicht: 110 gram

Kleuren: zwart, wit, royal blue, navy, rood en groen

De shirts vallen normaal, zoals een normale confectiemaat. 

Een simpel shirt van katoen. Het shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. De shirts vallen normaal qua maat. 

De shirts worden gepersonaliseerd met een tekst/naam op de achterkant een een naam op de voorkant. Voor logo's en afbeelingen graag even contact opnemen per mail. 

Verkrijgbaar in zwart, lichtgrijs, navy, wit, royal blue en roze. Heb je een andere kleur nodig, neem even contact voor de mogelijkheden.