De levertijd bedraagt 5-10 werkdagen..

Bevestigingriempje voor een GPSapparaat. 

Een bevestigingsriempje voor jouw GPS Tractive. 

Het riempje is gemaakt van BioThane 16mm en heeft 2 clips. Op de BioThane kun je 2 telefoonnummers zetten zodat het riempje gelijk dient als Animal Emergency Tag.

Om er zeker van te zijn dat jouw riempje past meet je de afstand van ring tot ring. 

Tip: kies een fel kleurtje zodat het riempje goed opvalt en de aandacht trekt van de vinder. Daarnaast is het handig om een contrasterende tekstkleur te kiezen zodat je die goed kunt lezen.. Zwart op blauw is bijvoorbeeld niet handig, kies dan voor zilver of wit. 

Bevestigingriempjes (5 stuks (1 reserve)) voor een graasmasker. 

 

Trailerlijn

€ 10,95

Trailerlijn

€ 10,95

Een trailerlijn voor in de trailer om je paard aan vast te zetten. Super handig want BioThane is onderhoudsvrij, neemt geen vocht op en is stevig. 

De lijn wordt gemaakt van 16mm BioThane. De bevestiging is met holnietjes bij de clip en met een conway aan het uiteinde zodat je de lijn in iedere trailer kunt gebruiken en de lijn verstelbaar is. De maximale lengte van de lijn is 1 meter. 

Je kunt kiezen uit een standaard musketon of een paniekhaak. 

Let op: de fournituren zijn deels RVS. De niet RVS onderdelen zijn roestwerend. De messing kleur kan aan de binnenkant van de holnietjes na enige tijd verkleuren door het contact met zweet.