BioThane producten voor paarden 


BioThane is prachtig materiaal om te gebruiken voor producten voor paarden. BioThane is sterk, makkelijk schoon te maken, verkrijgbaar in leuke kleuren, antibacterieel en neemt geen vocht op! Alle voordelen die we nodig hebben tijdens ons buitenleven tussen de paarden. 

 

Wat ook echt een voordeel is van BioThane is het gewicht t.o.z. van bijvoorbeeld leer. BioThane is heel licht, maar heeft wel de look & feel van leer. Ik heb ervoor gekozen om te werken met Beta BioThane, dit omdat Beta de zachtere variant is van BioThane. Heerlijk voor ons, maar nog veel belangrijker, heel fijn voor het paard. 

 

De meeste producten zijn standaard onderlegd met foam omdat ik het belangrijk vind dat het paard ook het comfort ervaart wat ik zelf zou willen ervaren. Ook werken wij niet met ijzer in de neusriem van onze kaptooms bijvoorbeeld. De neusriem van de kaptoom is lekker zacht en soepel. 

 

BioThane is daarnaast verkrijgbaar in vele kleurtjes en dus ook te combineren met jouw outfit, de kleur van een team, een ander merk etc.. Super leuk om op die manier jouw set compleet te maken en ervoor te zorgen dat je opvalt. 

 

Je kunt jouw product ook laten personaliseren met de naam van jouw paard, een telefoonnummer, de naam van je bedrijf etc.. 

 

En last but not least; we maken alle producten van BioThane zelf! Echt zelf, in ons eigen atelier in Vaassen. Ben je op zoek naar iets wat niet in de webshop staat? Stuur ons dan een mail zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

 

En nog een leuke fact; BioThane is Vegan.

 

Zoek je een kaptoom van BioThane? Klik op de afbeelding....