Een handig tasje om beloningssnoepjes in te bewaren, maar ook handig om mee te nemen tijdens een wandeling of buitenrit. Je kunt er makkelijk een poncho, waterflesje etc. in kwijt. 

 

Het tasje heeft 1 groot vak met rits en aan de achterzijde nog een kleiner vakje met rits voor bijvoorbeeld je sleutels of je telefoon. 

 

Het tasje is waterafstotend.

 

Je kunt de tas personaliseren met jouw eigen naam of de naam van jouw dier. 

 

Let op:

  • Je kunt dit product niet ruilen of retourneren. 
  • Onze disclaimer is op al onze producten van toepassing.
  • Heb je vragen? Lees dan eerste de FAQ. Staat je vraag hier niet tussen stuur dan even een mail naar info@bybaukje.nl

 

Een super handig waterafstotend paspoortmapje in verschillende kleuren. Het paspoorthoesje is A5 formaat en geschikt voor de meeste standaard paardenpaspoorten (natuurlijk ook voor jouw eigen paspoort of een hondenpaspoort. Het mapje heeft een rits en bied ruimte voor maximaal 2 paspoorten. 

 

Je kunt het paspoortmapje laten personaliseren met de naam van jouw paard, hond, bedrijf, een telefoonnummer etc.. 

 

Ik heb het mapje de naam paspoortmapje gegeven, maar er kan echt van alles in. Camera, tablet, kabeltjes, setje voor het lesgeven etc.. 

 

 

 

Een gepersonaliseerde tas, geschikt voor allerlei doeleinden. De tas is aan de binnenzijde voorzien van een vuil- en waterafstotend laagje. De tas is dan ook makkelijk schoon te houden, ook wanneer je er iets in doet wat vies of vochtig is. Aan de voorzijde zit een luchtgat en op de achterzijde nog een vakje van netgaas. 

 

Ik gebruik de tas voor mijn hoefschoenen. Super handig om de schoen in op te bergen, maar ook erg handig wanneer je na een buitenrit de schoenen moet bewaren in bijvoorbeeld je zadelkamer of auto. 

 

Maar de tas is ook handig aan de deur van de zadelkamer van de trailer (voor borstels, flessen etc.), je schone en zeker ook voor je vieze beenbeschermers etc.. 

 

Afmetingen: B 19 cm x H 35 CM X D 12 CM 

 

Inhoud: 8 liter

 

Let op:

  • Je kunt dit product niet ruilen of retourneren. 
  • Standaard lettertype is Comic Sans. Wil je een ander lettertype dan graag even contact opnemen.
  • Voor logo's of afbeeldingen graag even contact opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 
  • Onze disclaimer is op al onze producten van toepassing.
  • Heb je vragen? Lees dan eerste de FAQ. Staat je vraag hier niet tussen stuur dan even een mail naar info@bybaukje.nl

 

Keywords; tas, multifunctioneel, multifunctionele tas, gepersonaliseerd, gepersonaliseerde tas, hoefschoenen, hoefschoen, hoefschoentas, trailertas, poetstas