Zoveel kleuren, zoveel keus... Welke kleur past bij jou en welke kleur past bij jouw paard of hond?

 

Inmiddels heb ik al zoveel mooie setjes mogen maken en ik maak van veel setjes een foto. Op Instagram en Facebook vind je een groot deel van deze foto's, maar natuurlijk niet alles. Wel krijg ik vaak de vraag of ik voorbeelden heb van kleurcombinaties etc.. Om die reden heb ik een kleur en inspiratieboek gemaakt zodat je zelf heerlijk door de foto's kunt scrollen. 

 

Wanneer je op de foto klikt kom je vanzelf bij het product uit. Is het een op maat gemaakt Custom Made product, dan kun je niet op de foto klikken om naar een product te gaan. Wil je aan de hand van een foto meer informatie kun je mij natuurlijk altijd even een mail sturen zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

 

Veel snuffelplezier.... 

 

Baukje 

 

De fournituren

De fournituren hebben we in Zilver - RVS, Goud - Messing, Zwart - Roestwerend - Rosegoud - Roestwerend en Rainbow - Roestwerend. 

 

De fournituren in RVS en Messing zijn bestand tegen bijna alle invloeden van buitenaf en worden het meest gebruikt wanneer ik producten voor honden of paarden maak. Zwemt jouw hond heel veel of ben je een iemand die vaak lekker op buitenrit gaat met je paard dan kun je het best voor 1 van deze 2 opties kiezen. 

 

De overige opties qua fournituren zijn roestwerend, dat wil zeggen dat de fournituren gemaakt zijn van staal en daarna voorzien van een coating die de kleur geeft. De coating kan door gebruik beschadigen, krassen en soms gaat de kleur er ook af (gebeurt vaak wanneer er altijd staal op staal wordt gebruikt). 

 

Controleer af en toe de fournituren die aan jouw producten zitten. Door gebruik kan er zand tussen komen, kunnen ze beschadigen etc.. Bij zand of stroef lopen van de musketons is WD40 of een ander vergelijkbaar middel een goede oplossing :).