Levertijd & verzendkosten

 

Al onze BioThane producten worden gemaakt naar aanleiding van een bestelling. Volledig met de hand in ons atelier in Vaassen. Natuurlijk proberen wij onze producten zo snel mogelijk te leveren, maar reken in ieder geval op een levertijd tussen de 5 en 21 werkdagen (werkdagen dinsdag t/m vrijdag). 

 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen;

  • €3,60 voor een brievenbuspakketje zonder Track & Trace
  • €5,70 voor een brievenbuspakketje met Track & Trace niet verzekerd
  • €6,70 voor een brievenbuspakketje met Track & Trace verzekerd
  • €7,50 voor een pakket met Track & Trace 
  • €8,50 voor een pakket met Track & Trace verzekerd

 

Levering verloopt via PostNL, DHL of DPD. 

 

Verzendkosten buiten Nederland worden aan de hand van de postcode berekend in de webshop en zullen voor het afronden van de bestelling kenbaar worden gemaakt. Levering verloopt via PostNL, DHL of DPD. Je hebt bij de verzendopties keus uit onverzekerd en verzekerd verzenden. 

 

Na de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en gaan wij voor jou aan de slag. Wanneer het product is ingepakt en klaar staat om naar het depot van de vervoerder te worden gebracht ontvang je daar een mail over. Eenmaal ontvangen door het depot van de vervoerder ontvang je een mail en kun je de status controleren en het aflevermoment bepalen. De vervoerder biedt het pakket maximaal 2 keer aan en zal, wanneer het pakket niet aan huis kan worden afgeleverd, het pakket naar het depot brengen waar je het pakket kunt afhalen. Je krijgt vanuit de vervoerder bericht over de locatie waar jouw pakket zich bevindt, By Baukje ontvangt deze gegevens niet. 

 

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst en er voor kiest om het pakket naar een ander afleveradres te laten sturen zoals een bedrijf, de receptie van een bedrijf etc. is dit op eigen risico. PostNL of de vervoerder geven de post/het pakket zoals door jou aangegeven af bij het opgegeven adres. Het is voor ons daarna onmogelijk te traceren aan wie de post/pakket is afgegeven en wat daar mee is gebeurd. 

 

Wanneer er onverhoopt iets mis is gegaan met de levering dien je dit binnen 7 werkdagen na de verzenddatum per mail aan ons te laten weten. In verband met de voorwaarden van de vervoerder kunnen wij meldingen die later worden gedaan niet meer in behandeling nemen. Onze pakketten worden niet standaard verzekerd verzonden (je kunt daar wel zelf voor kiezen bij de verzendopties) en komen daardoor niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de vervoerder of By Baukje. By Baukje maakt na verlies een melding bij de vervoerder, zij hebben 5-21 werkdagen de tijd om te achterhalen waar het pakket is. 

 

Situaties waarin wij geen melding kunnen maken:

- adresgegevens zijn door jou, als klant, niet correct ingevuld waardoor het pakket niet kan worden geleverd; 

- je hebt gekozen voor een adres bij een bedrijf en/of een receptie van een bedrijf waardoor er geen controle mogelijk is aan wie de post/het pakket is overgedragen; 

- het pakket is naar een depot gebracht en je bent vergeten het pakket binnen de gestelde tijd op te halen (verantwoordelijkheid voor het tijdig afhalen/af laten halen van het pakket ligt bij jezelf);

- het pakket is geretourneerd aan By Baukje door 1 van bovenstaande redenen.

 

In bovengenoemde situaties kan er geen melding worden gemaakt bij de vervoerder en komt het pakket of de inhoud daarvan niet in aanmerking voor vervanging en/of vergoeding door By Baukje. In alle andere gevallen zullen wij ons uiterste best doen de post/het pakket te achterhalen.