• Levertijd 2-21 werkdagen
  • Met de hand gemaakt in NL
  • Vegan

Levertijd & verzendkosten

 

Al onze BioThane producten worden gemaakt naar aanleiding van een bestelling. Volledig met de hand in ons atelier in Apeldoorn. Natuurlijk proberen wij onze producten zo snel mogelijk te leveren, maar reken in ieder geval op een levertijd tussen de 2 en 21 werkdagen (werkdagen ma t/m vrijdag). 

 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,60 voor een brievenbuspakketje zonder Track & Trace, €5,50 voor een brievenbuspakketje met Track & Trace en €6,95 voor een pakketje met Track & Trace. 

Levering verloopt via PostNL, DHL of DPD. 

 

Verzendkosten buiten Nederland worden aan de hand van de postcode berekend in de webshop en zullen voor het afronden van de bestelling kenbaar worden gemaakt. Levering verloopt via PostNL, DHL of DPD. 

 

Na de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en gaan wij voor u aan de slag. Wanneer het product is ingepakt en klaar staat om naar het depot van de vervoerder te worden gebracht ontvangt u daar een mail over. Eenmaal ontvangen door het depot van de vervoerder ontvangt u een mail en kunt de status controleren en het aflevermoment bepalen. De vervoerder biedt het pakket meerdere malen aan en zal, wanneer het pakket niet kan worden afgeleverd, het pakket naar het depot brengen waar je het pakket kunt afhalen. 

 

Wanneer er onverhoopt iets mis is gegaan met de levering dien je dit binnen 7 werkdagen na de verzenddatum per mail aan ons te laten weten. In verband met de voorwaarden van de vervoerder kunnen wij meldingen die later worden gedaan niet meer in behandeling nemen.