• Levertijd 5-21 werkdagen
  • Handgemaakt in Nederland
  • Vegan

Ons BioThane fotografiehalster voor paarden en pony's is ideaal voor iedere paardenfotograaf. Een fotografiehalster gemaakt van 12mm dun BioThane in verschillende kleuren en maten. Je kunt kiezen uit zilverkleurige (RVS) of goudkleurige (Messing) fournituren. 

 

Het fotografiehalster wordt standaard afgewerkt met holnietjes in een kleur naar keuze, maar kan ook worden gestikt (neusriem) met garen in een kleur naar keuze. 

 

Het fotografiehalster heeft een verstelbare kinriem met daaraan een ring en een verstelbaar kopstuk. Het kopstuk van het fotohalster is aan 2 kanten verstelbaar door middel van een conwaygesp. 

 

BioThane is sterk, makkelijk schoon te maken, snijdt niet en is na de fotoshoot weer makkelijk weg te werken. 

 

Om jouw set compleet te maken kun je een lijn meebestellen. De lijn is 13mm breed en wordt standaard afgewerkt met een kleine musketon (breekkracht 100 KG), maar kan ook worden geleverd met een middelgrote (breekkracht 166 KG) of grote musketon (breekkracht 197 KG). De lengte en afwerking (met of zonder handvat) kun je ook selecteren bij de opties. 

 

Let op:

  • Je kunt dit product niet ruilen of retourneren. 
  • Alle BioThane producten worden met de hand geproduceerd in NL en kunnen daardoor afwijken van de afbeelding. 
  • De fournituren zijn deels RVS. De niet RVS onderdelen zijn roestwerend.
  • Onze disclaimer is op al onze producten van toepassing.
  • Heb je vragen? Lees dan eerste de FAQ. Staat je vraag hier niet tussen stuur dan even een mail naar info@bybaukje.nl

 

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.


Lichtgewicht fotografiehalster van BioThane. 

 

Een fotografiehalster van BioThane. Een fotografiehalster ontworpen, om jouw klanten die hun paard op de gevoelige plaat vast willen laten leggen, met een gerust hart te laten ontspannen. Ons fotografiehalster is stevig, stabiel en dun genoeg om na de fotoshoot makkelijk weg te werken in Photoshop of Lightroom. 

 

Ons BioThane fotografiehalster is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en matcht daardoor met ieder paard, zwart of wit, groot of klein. 

 

De fotografiehalster kunnen los worden geleverd, maar kunnen ook worden geleverd met een lijn. De lijn is zwart, heeft een lichte grip en kan worden afgewerkt met een handvat. Een handvat is erg makkelijk wanneer je actiefoto's wilt maken en toch graag wat houvast hebt. 

 

Ben je nieuwsgierig naar de gebruikers van ons halster, kijk dan zeker even op Instragrampagina's van Minh Dan Vu FotografieSanderijn de BruinAsgraphy of Maitesfotografie