Ook voor de kleinere (nou ja, ze zijn niet altijd kleiner dan een paard) viervoeters hebben we mooie en functionele handgemaakte producten in ons assortiment. Voor ieder wat wils en natuurlijk op maat gemaakt zodat je ook voor hele kleine of hele grote honden of katten bij ons terecht kunt. 

 

Waarom je voor BioThane kiest als je denkt aan een product voor een hond of kat? Het is makkelijk in onderhoud, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en we kunnen de meeste producten personaliseren en voorzien van een naam of telefoonnummer. Wil je geen naam of telefoonnummer direct op het product? Denk dan ook eens na over onze Animal Emergency SOS Tags. 

 

Voor honden hebben we BioThane halsbanden met gesp, halsbanden met kliksluiting, speurlijnen, politielijnen en nog veel meer in ons assortiment. We hebben verschillende breedtes BioThane waardoor je eigenlijk voor ieder ras wel een geschikte halsband of lijn kunt vinden. Twijfel je over welk product geschikt is voor jouw hond? Neem dan even contact met ons per mail of stuur een appje via Whats App.