By Baukje

Welkom in de webshop van By Baukje. Een webshop met veelal BioThane producten voor paarden, honden en katten. 

 

By Baukje is in 2017 begonnen als een hobby met Animal Emergency SOS Tags. Destijds reed ik Endurance en omdat ik vaak alleen op pad was vond ik het belangrijk dat, wanneer er onverhoopt onderweg iets zou gebeuren, wanneer iemand mij of mijn paard zou vinden die persoon mijn gegevens ook makkelijk zou kunnen vinden. Zo ontstond een BioThane hanger met mijn telefoonnummer en een noodnummer voor het geval ik mijn telefoon niet zou kunnen beantwoorden. Helaas heb ik de A-Tag (zo noemen we die) later ook nodig gehad toen ik van mijn paard ben gevallen en iemand ook daadwerkelijk de nummers op de A-Tag heeft gebruikt. Ik deelde dit op Social Media en zo nam de vraag toe en dus ook het aanbod. 

 

 

 

 

 

Dit ben ik samen met mijn paard Silver Thaqib.... 

We zijn dus met iets kleins begonnen en daarna kwam de vraag vanuit mijn eigen netwerk of ik dan ook andere dingen kon maken zoals teugels, hoofdstellen etc... Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om de juiste verhoudingen, maten etc. te ontwikkelen zonder daarvoor allemaal andere merken te moeten gebruiken. 

 

In 2018 ging ik met mijn paard naar een trainingsweekend van Romy Huisman en ontmoete ik Romy dus ook. We raakte aan de praat en ik vertelde over BioThane, de fantastische eigenschappen van BioThane en de keuze uit kleuren etc. Zo ontstond de merchandiselijn van Romy een tijd later en die lijn was een succes. Het succes was eigenlijk zo groot dat Romy het zelf er niet bij kon blijven doen. Ze was veel op pad en een webshop betekent toch ook voorraden beheren, inkopen, verzenden, administratie doen, klantenservice en marketing. Ik vond het zonde om er niet mee verder te gaan, maar was ook gewoon in loondienst. 

 

Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en zelf een webshop geopend. Het eerste jaar heb ik de webshop nog naast mijn baan gerund, maar dat ging al vrij snel niet meer. Nu is de webshop mijn volledige baan en ben ik enorm dankbaar voor iedereen die een product van ons aanschaft en op die manier kiest voor handgemaakte Nederlandse producten.