Onze BioThane plantenhanger is een ware verrijking voor jouw interieur en samen met een prachtige plant de ultieme musthave! De plantenhanger is eenvoudig in gebruik/op te hangen en wordt geleverd inclusief een S-haak zodat ophangen een fluitje van een cent is. 

 

BioThane is verkrijgbaar in vele leuke kleuren, super stevig, neemt geen vocht op, neemt geen stof op en is Vegan! 

 

Let op:

  • Je kunt dit product niet ruilen of retourneren. 
  • De planthanger wordt geleverd exclusief plant/overige accessoires. 
  • Onze disclaimer is op al onze producten van toepassing.
  • Heb je vragen? Lees dan eerste de FAQ. Staat je vraag hier niet tussen stuur dan even een mail naar info@bybaukje.nl

Gek op planten, gek op groen!

De meeste mensen kennen onze BioThane producten van de honden, paarden of fotografie, maar nog niet in huis. Zelf gebruik ik heel veel BioThane voor in huis, heel eenvoudig veel kleur in huis en makkelijk te combineren met veel kleuren die je mogelijk al in huis hebt. 

 

Zoals gezegd ben ik zelf gek op groen, niet alleen op de kleur, maar ook op planten. Planten staan en hangen echt overal. Ik vind het vrolijk qua kleuren, maar tegelijkertijd brengt het mij ook veel rust. 

 

In ons huis is de ruimte om planten neer te zetten vrij beperkt, de vensterbanken zijn niet zo groot en op tafels etc. hebben we de oppervlakken vaak ook nodig als leefruimte, want laten we eerlijk zijn. De eetkamertafel helemaal vol zetten met planten is ook niet echt handig. 

 

En precies om die reden is het ideaal om planten op te hangen! Dat kan echt overal en je hebt er weinig voor nodig. Een oog, een haak of een schroef is vaak al voldoende. Je hangt ze in de raamkozijnen, aan het plafond, aan een buis, een stuk hout, op de wc en zelfs in de badkamer bij bijvoorbeeld het bad. 

 

Voordelen van een BioThane plantenhanger

En dan komen de voordelen van BioThane toch ook wel weer mooi om het hoekje kijken want BioThane neemt geen vocht op, is super makkelijk schoon te maken, er blijft geen stof in hangen, is super sterk en is zowel binnen- als buiten te gebruiken. 

Bevestigen van de BioThane plantenhanger

Onze BioThane plantenhanger wordt geleverd met een S-haak die in de BioThane zit. De S-haak is makkelijk in gebruik en kan bij overal aan worden bevestigd.