• Levertijd 2-21 werkdagen
  • Met de hand gemaakt in NL
  • Vegan

BioThane per meter bestellen Wat is er nog leuker dan zelf een product kopen voor jouw paard of hond? Zelf maken natuurlijk! 

Ik maak al heel lang producten voor paarden en honden en vind het super gaaf dat ik hier mijn boterham mee mag verdienen. Daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor. 

Natuurlijk krijg ik vaak de vraag hoe ik dingen maak, waar ik materialen koop etc. en dat snap ik, er is zoveel te vinden en nu ook bij ons. BioThane is los bij ons verkrijgbaar, per meter. Ik werk zelf veel met 12mm en 16mm BioThane, de voorraad zie je terug bij de producten. 

Je kun BioThane nu ook los bij ons bestellen, je koopt de BioThane per meter en de overige fournituren (musketons, gespen, holnietjes etc.) koop je per stuk of per de hoeveelheid zoals die staat vermeld bij het product. 

Wat heb ik nodig om een product te maken? 

Dat is natuurlijk aan jezelf om dat uit te zoeken want ook dat hoort er bij. Dat is leuk! Hoe werkt het, welke maat heb ik nodig, hoeveel ringen heb ik nodig, welke kleuren BioThane en welke kleuren fournituren wil ik... Dat is het proces en dat is heerlijk om te doen. 

Kan ik jou om advies vragen als ik iets wil maken? 

Gelukkig kan ik zeggen dat ik het heel druk heb en helaas geen tijd heb om iedereen die vragen heeft over het maken van producten voor je paard of hond te beantwoorden. DIY is ook echt Do It Yourself en dat betekent ook dat je uit moet zoeken hoe zoiets dan werkt. 

Kom je er echt niet zelf uit dan kun je een adviesconsult bij mij aanvragen.