Retourneren

 

Al onze BioThane producten worden met de hand, op uw verzoek (door het plaatsen van de bestelling) gemaakt. U kunt de producten volledig naar wens samenstellen en op maat laten maken. 

Om bovenstaande reden is het dan ook niet mogelijk de door u samengestelde producten te retourneren wanneer het product niet past, u het product niet mooi vindt of een verkeerde naam of telefoonnummer heeft doorgegeven. 

 

Is het product niet goed vervaardigd, klopt het product niet met wat u heeft besteld, dan dient u dit te melden per mail. U ontvangt van ons een retourprocedure. Retourneren is alleen mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst van het product en alleen wanneer het product ongebruikt is en u het product retourneert in de originele verpakking. 

 

Let op: producten dienen altijd schoon te worden geretourneerd. Wanneer wij genoodzaakt zijn het product schoon te maken worden die kosten in rekening gebracht. 

 

Controleer, om teleurstellingen achteraf, te voorkomen de bestelling nog een keer wanneer u de bestelbevestiging ontvangt. U kunt binnen 14 werkdagen (mits wij nog niet zijn begonnen aan de bestelling) nog een wijziging doorgeven. Wanneer het een extra optie betreft en daar kosten aan zijn verbonden ontvangt u een link zodat u de nabestelling/wijziging kunt bestellen en betalen. 

 

Voor verdere informatie en rechten verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.